Over mij

Tijdens mijn studie aan het Amsterdam Fashion Institute heb ik mijn passie voor breien ontdekt en gedurende de opleiding ontwikkeld. Naast mijn minor ‘Knitwear’ ben ik destijds breiwerkplaats assistent geweest. In 2012 ben ik afgestudeerd als Bachelor of Fashion Technology met een textiel forecasting in knitwear.

Intussen ben ik altijd blijven breien en vind ik het een voorrecht om het anderen te leren. Dit om de ambacht en de techniek door te geven. En deze niet verloren te laten gaan. Dit heb ik kunnen doen op de HKU in Utrecht, hier gaf ik met erg veel plezier les in het machine breien aan eerste en tweede jaars studenten.

Ook kan ik mijn passie voor breien doorgeven in het BreiLab in Amsterdam. Dit is een onderdeel van het GildeLab. Hier geef ik beginners en gevorderden workshops machine breien op allerlei type machines. 

Vanuit mijn atelier in Amsterdam werk ik als freelance knitwear designer voor verschillende fashion designers en kunstenaars. Daarnaast begeleid, realiseer en ontwikkel ik diverse breiprojecten. 

Meer weten? Mail me!