Dropje

Dropje woont in ‘De Alleswinkel’; een winkel waar je álles kunt vinden wat je maar kunt bedenken. Doordat Dropje zo nieuwsgierig is, beleeft hij elke keer bijzondere dingen met de kinderen die langskomen. Alledaagse taferelen die voor ieder kind herkenbaar zijn, worden met Dropje grootse avonturen. Op zijn unieke, grappige en vaak onlogische manier weet hij hen steeds uit bizarre situaties te redden.

In opdracht van Pedri Animation en Submarine heb ik Dropje gebreid.

EP8_7_1794x450_acf_croppedDoopie_18_1794x450_acf_croppedDoopie_10_1794x450_acf_croppedDoopie_9_1794x450_acf_cropped

Writers & Directors: Meikeminne Clinckspoor & Maarten van Voornveld
Co-producer: Walking The Dog & NTR


Brei je eigen Dropje knuffel!

“De fans hebben er lang op moeten wachten, maar nu is ie er dan eindelijk; een breipatroon van Dropje! Vanaf het moment dat de serie wordt uitgezonden (2019) heeft de schattige Dropje een trouwe schare fans. Er komen dan ook regelmatig mails binnen met de vraag of er misschien een breipatroon is voor Dropje, want; “Elke kleuter verdient een Dropje knuffel!”

Met behulp van het gratis breipatroon kan iedereen die handig is nu dan eindelijk zelf aan de slag. En anders is er vast een lieve oma (of opa) die je ermee kan helpen. Deel vooral het resultaat van je breiwerk met ons via mail of op je social kanalen met vermelding van #Dropje. We vinden het leuk om al jullie Dropjes te zien!

De kleuterserie Dropje is vanaf 22 april opnieuw iedere dag te zien rond 9.30 uur op NPO Zappelin, of kijk Dropje online via Zappelin.nl. “