BreiLab Breidag

Na de beginners workshop leuke brei ideeën die je wilt uitproberen? Voor de gevorderde machine breier organiseert het BreiLab breidagen. Tijdens deze breidagen kan de cursist zelf de dag invullen. Een dagje experimenteren op de Passap Duomatic? Of je eigen breimachine meenemen en daarop werken? Wil je garens uittesten? Een kussen of sjaal breien? Dit kan allemaal tijdens de Breidagen van het BreiLab. Tijdens deze dag kan je je ideeën uittesten en uitwerken. Er plaats voor max. 5 deelnemers. 

Waar uit te kiezen:

1. Trui technieken.
Hierbij leer je de onderdelen die komen kijken bij het breien van een trui. Verschillende type rib boorden, ronde hals of V-hals op vorm breien, fully fashion minderingen.

2. Sokken breien
Hierbij leer je een paar sokken te breien op de breimachine. De technieken die aanbod komen tijdens het breien van de sok zijn: Een rib boord, het leren werken met de sokkenkam/dekkam, rondbreien en het minderen d.m.v naaldgidsen.

3. Ronde kussen / poef breien.
De kussen/poef wordt gebreid dmv het minderen van de naaldgidsen. De ronde kussen wordt in twee delen gebreid en heft een diameter van 40cm.  

4. Jacquards breien
Verdiep je helemaal in het jacquard breien op de Passap Duomatic. Van 2, 3, tot 4 kleuren jacquards, de mogelijkheden zijn groot. Varieer met kleuren, diktes en kwaliteiten garens en ontdekt wat dit met je jacquard kan doen.

5. Sjaal breien
Brei een sjaal in de gewenste techniek en garen. Leer hoe je vanuit een proeflap de juiste afmeting sjaal kunt breien. 

6. Experimenteren
Wil je graag verder met het leren kennen van de Passap Duomatic breimachine, je kan ook vrij aan de slag gaan met het testen van dessins, patronen. etc. 

Data Breidagen BreiLab
Nieuwe data volgen snel.

Schrijf je hier in! En vermeld hierbij wat je deze breidag zou willen doen!

Tijden: 10.00u – 16.30u (met een uur lunchpauze)
Kosten: €125,- incl. btw. (excl. garens)
Inclusief: Koffie/thee en 1x lunch
Docent: Hanneke Witvoet
Garens: Zelf meenemen of aan te schaffen in het GildeLab Breilab. De prijs is exclusief garen, eventueel kussen vulling. 

Handig om mee te nemen:
Een goed brei idee, brei inspiratie, schaar, meetlint, spelden, stopnaald, garens (ook te koop in het GildeLab BreiLab).

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE NIEUWE WORKSHOP DATA?  SCHRIJF JE HIER IN VOOR DE NIEUWSBRIEF.