Het GildeLab BreiLab

Het BreiLab is onderdeel van het GildeLab. Je kunt er onderzoek doen naar de technieken en mogelijkheden die de handbreimachine te bieden heeft. Er zijn workshops  machine breien te volgen, je kunt er je breiproject ontwikkelen, of samples en kledingstukken laten uit-breien.

De ontwikkeling en research naar de verschillende breitechnieken, garens en de combinaties hiervan gebeurt voornamelijk op de handbreimachines van Passap. Deze machine bieden vele mogelijkheden, zoals dubbels-en enkelbeds breien, vele effecten en structuren. O.a meer kleuren jacquards, patenten, plooien, rondbreien en het breien op verkorte toeren.

Je eigen breiprojecten realiseren.
Heb je een breiproject in gedachten maar weet je niet hoe je dit het beste aan kan pakken? Wil je een gebreid kledingstuk of item ontwikkelen? Ik kan je advies geven en hierin begeleiden om dit te realiseren.

Je eigen tijd indelen in het BreiLab, dat kan. Je kunt je eigen breiproject realiseren. Ik begeleid en adviseer waar nodig. Mail me je ideeën of breiwensen en we maken een afspraak.

Brei tijd op een machine huren?
Breimachine huren voor een project? Heb je een goed brei idee maar geen machines tot je beschikking? Het is ook mogelijk om machines een dag of dagdeel te huren. Meer  weten over tarieven of kosten mail hier.

Faciliteiten van het BreiLab op een rijtje:
Passap Duomatic 80
Passap Electronic 6000
Brother KH- 960 Electronic
Linker Hague
Een grote voorraad aan diverse kwaliteiten brei garens.